Ga naar de inhoud

Info voor bedrijven

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers om uw team te versterken?

Heeft u nood aan medewerkers met echt specifieke kennis, ervaring of opleiding? 

Kennisjobs is uw partner in het rekruteren van arbeiders én bedienden!  

Voor arbeiders ligt de focus voornamelijk op volgende sectoren:

BOUW - LOGISTIEK - TECHNIEK

Voor bedienden richten wij ons specifiek tot volgende segmenten:

Financiële sector - Technische sector - Logistieke sector - Juridische sector - Vertegenwoordigers - Administratieve medewerkers

placeholder

Kennisjobs - Think outside the jobs!

We focussen ons op KENNIS: Jobs waar echt kennis van zaken nodig is en waar tegelijkertijd een ambitie om vast in dienst te komen aanwezig is. Binnen die strategie streven we naar een perfecte relatie tussen klant en uitzendmedewerker. 

Think outside the jobs: Inderdaad!

De ideale match tussen medewerker en bedrijf is gebaseerd op een mix van kennis en bedrijfscultuur.  Passen jullie bij elkaar?  Dat is in onze ervaring dé bepalende factor.  Kandidaten met de juiste Kennis en overeenkomende waarden kunnen snel uitgroeien tot uw ideale medewerker.

 

placeholder

Kennisjobs kiest voor een transparante, langdurige en constructieve samenwerking:

 

Dit door het constant verhogen van ons niveau: Kennis van u als partner en Kennis van het “kennen en kunnen” van onze kandidaten.

Samen gaan we voor een uitmuntende samenwerking met focus op echte Kennis en een uitstekende match op het vlak van bedrijfscultuur.  Dit is de kwaliteit die we dag in dag uit bieden en waar we trots op zijn.   

Graag meer info?

Ons Kennisjobs-team staat paraat om uw voordelen van een samenwerking met Kennisjobs toe te lichten. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak en open de poort naar gedreven en bekwame medewerkers !