Ga naar de inhoud

Kennisjobs - Think outside the jobs!

Ben je op zoek naar een nieuwe job op lange termijn?

Kennisjobs legt de focus op jobs met zicht op een vast contract.  We verwachten dat je ter goede trouw een vaste job zoekt.  Onze vacatures hebben ook steeds de optie vast.

Denk ook buiten de box, we zoeken een bedrijf voor jou waarvan de waarden overeenkomen met die van jou.  Het gaat dus niet enkel over de vacature maar ook over hoe het bedrijf in elkaar zit.  Dit is de beste garantie om te komen tot een toffe lange termijn tewerkstelling.

Zoek je werk als arbeider of bediende?

Kennisjobs biedt je beide mogelijkheden aan. We hebben hoofdzakelijk vacatures in de bouwsector, logistieke sector en voor tal van technische functies. Ligt jouw interesse echter op een ander vlak, dan gebruiken wij graag onze kennis om jou op een professionele wijze in contact te brengen met jouw mogelijke nieuwe werkgever.

Het kan voor jou een hele zoektocht zijn om tussen alle openstaande vacatures jouw ideale job te vinden.

Bij Kennisjobs kijken we niet uitsluitend naar jouw werkervaring. Kennis en talenten ontwikkel je immers op heel veel manieren.  Dit bedoelen we met 'Think outside the jobs'.  Het is immers niet alleen de vacature die bepalend is voor je geluk bij een firma.  Ook de bedrijfscultuur is enorm bepalend.  We vertellen je graag meer over de bedrijfscultuur en hoe jouw kennis, jouw talenten en jouw waarden een meerwaarde kunnen zijn voor het bedrijf.  

placeholder

Thinks outside the jobs!

Een job is zoveel meer dan een opsomming van het takenpakket.  Welke werksfeer past bij jouw persoonlijkheid?  Hoe ziet jouw work-life balance eruit?  Zoek je een job in het verlengde van jouw ervaring, of wil je net een totaal andere richting uit? Ontdek tijdens een gesprek met onze Kennis-consultants wat jouw troeven zijn om jouw ideale plek op de arbeidsmarkt te vinden.  Jouw plek in een bedrijf waar je zal kunnen schitteren.  Wie wil nu niet een ster zijn?

placeholder

Jouw privacy is belangrijk!

Binnen Kennisjobs vinden we jouw privacy belangrijk.  Elk dossier wordt met de meest discretie behandeld.

We bieden jou de garantie dat Kennisjobs werkt volgens de nieuwe GDPR-wetgeving.  Je kan onze privacypolicy steeds online raadplegen.  Heb je hier toch nog een vraag over, contacteer ons voor meer inlichtingen.  

 

Zin in een tof kennismakingsgesprek met een concrete vacature en job in het vooruitzicht?

Contacteer ons vandaag nog en laat onze Kennis-consultants doen waar zij goed in zijn: het vinden van jouw ideale job in jouw ideale bedrijf.