Ga naar de inhoud
Ambitie op vast werk - Kennisjobs

Ambitie op vast werk

We werken in het segment optie vast omdat we geloven dat een langdurige relatie tussen kandidaat en bedrijf het meest voldoening geeft voor beiden.  We zoeken steeds de lange termijn.  Het is niet voor eventjes, we doen alle moeite om je te kennen en met je mee te groeien.  We willen een samenwerking die evolueert, sterker en sterker wordt, en bloeit.

Kennisjobs gelooft in specialisatie zodat onze medewerkers veel beter de talenten van hun kandidaten en bedrijven leren kennen.  Wanneer u gebeld wordt, zult u telkens de specialist van uw bedrijfstak aan de lijn hebben.  Wij zijn nu reeds actief in de sectoren Construct, Industry en Office.

Ambitie op vast werk - Kennisjobs

 

Uitzendselectiebedrijf

Kennisjobs is een uitzendselectie bedrijf.  Wij bieden de klant de voordelen aan van een gedegen selectie - Wij kennen elkaar. - met de voordelen van de flexibiliteit van een uitzend bedrijf.

Ambitie op vast werk - Kennisjobs

 

Kennen jullie elkaar?

Dit concept om de kandidaat en de mens centraal te stellen, is zeer succesvol, gestart met één kantoor, telt Kennisjobs ondertussen reeds 14 kantoren, verspreid over Oost- en West-Vlaanderen.  Overtuigd van onze inspanningen, garanderen wij een nieuwe jobaanbieding en een nieuwe kandidaat wanneer de verwachting toch niet ingelost zou worden.  Kennen jullie elkaar?  Kandidaten met de juiste kennis en overeenkomende waarden kunnen snel uitgroeien tot jouw ideale medewerker: een gelukkige mens.  Iedereen is anders, hoe mogen we jou leren kennen.

 

Graag meer info?

Onze Kennisjobs medewerkers staan paraat om de voordelen van een samenwerking met Kennisjobs toe te lichten. Contacteer ons vandaag via onze kantoren voor een afspraak met een kopje koffie.  Wij zijn niet de grootste, maar willen zeker de beste zijn, een familiale en persoonlijke aanpak staat hierbij centraal.