Ga naar de inhoud

Onze missie

Kennisjobs is een kwaliteitsvol uitzendselectiebedrijf opgericht door Hendrik Bogaert dat haar kandidaten en bedrijven écht leert kennen en jobs optie vast aanbiedt.

 

Kennisjobs heeft de volgende ambitie:

 

Onze kandidaten én bedrijven beter leren kennen dan gangbaar is op de markt. 

 

Belangrijk in onze visie: wie ben je, wat kan je, wat wil je.

 

Vandaar onze slogan: Wij kennen elkaar.  En onze naam: Kennisjobs.

 

Wij zijn actief op de arbeidsmarkt in West- en Oost-Vlaanderen vanuit de kantoren Brugge, Waregem, Kortrijk, Ieper, Roeselare en Lokeren.

 

De jobs die wij via ons netwerk van mooie bedrijven aanbieden hebben steeds een kennis component in zich.  Er is steeds een métier mee gemoeid.  Wij zijn actief in de segmenten Industry, Construct en Office.

 

Wij kennen elkaar.  We kijken verder dan de CV en zoeken naar de waarden die een kandidaat motiveren in het leven en in het werk.  Eens goed kennis gemaakt met de kandidaat, stellen wij die waardevolle kandidaten voor aan onze klanten.  Elke mens is bijzonder en elke mens verdient de aandacht om ontdekt te worden.  De mens achter de loopbaan staat bij ons centraal.  We stellen ons ook op als persoonlijke jobcoach en vertrouwenspersoon op weg naar een job op maat.  Er zijn 5 evolutiemomenten voorzien over het traject van een kandidaat.

 

Overtuigd van onze inspanningen, garanderen wij een nieuwe jobaanbieding en een nieuwe kandidaat wanneer de verwachting toch niet ingelost zou worden.

 

We zijn overtuigd een mooie maatschappelijke meerwaarde te hebben door getalenteerde mensen snel voor te stellen bij dynamische bedrijven.  We werken in harmonie met onze buurt en onze samenleving. 

 

Onze Kennisjobs bedrijfswaarden zijn:

 

Kennis: we leiden onze mensen goed op zodat ze een leidende rol kunnen spelen.

Engagement: mensen bij elkaar brengen is een missie en een engagement.

Nieuw: we zoeken steeds nieuwe methoden en processen zodat er meer tijd voor de kandidaat is.

Nice: je inzetten is super, je inzetten voor Kennisjobs is super-super.

Integriteit: we discrimineren niet en geven iedereen kansen.

Succes: we willen succesvol zijn en belonen mensen daartoe.


Elke dag staan wij goedgemutst klaar met de ambitie om talentvolle mensen te helpen een Kennisjob te vinden die gelukkig maakt. 

 

 

 

Een nieuwe job?
Je hoort nog 
van ons!

En dan blijft
het wekenlang
stil ...

Bij Kennisjobs
begrijpen we hoe 
vervelend dat is.

Daarom maken
we geen loze
beloftes.
Kom snel eens
langs voor een
écht gesprek.

Aangenaam, tasje koffie? Of liever thee?

Ambitie op vast werk - Kennisjobs

Ambitie op vast werk

We werken in het segment optie vast omdat we geloven dat een langdurige relatie tussen kandidaat en bedrijf het meest voldoening geeft voor beiden.  We zoeken steeds de lange termijn.  Het is niet voor eventjes, we doen alle moeite om je te kennen en met je mee te groeien.  We willen een samenwerking die evolueert, sterker en sterker wordt, en bloeit.

Kennisjobs gelooft in specialisatie zodat onze medewerkers veel beter de talenten van hun kandidaten en bedrijven leren kennen.  Wanneer u gebeld wordt, zult u telkens de specialist van uw bedrijfstak aan de lijn hebben.  Wij zijn nu reeds actief in de sectoren Construct, Industry en Office. 

Ambitie op vast werk - Kennisjobs

 

Uitzendselectiebedrijf

Kennisjobs is een uitzendselectie bedrijf.  Wij bieden de klant de voordelen aan van een gedegen selectie - Wij kennen elkaar. - met de voordelen van de flexibiliteit van een uitzend bedrijf.

Ambitie op vast werk - Kennisjobs

 

Kennen jullie elkaar?

Dit concept om de kandidaat en de mens centraal te stellen, is zeer succesvol, gestart met één kantoor, telt Kennisjobs ondertussen reeds 5 kantoren, verspreid over Oost- en West-Vlaanderen.  Overtuigd van onze inspanningen, garanderen wij een nieuwe jobaanbieding en een nieuwe kandidaat wanneer de verwachting toch niet ingelost zou worden.  Kennen jullie elkaar?  Kandidaten met de juiste kennis en overeenkomende waarden kunnen snel uitgroeien tot jouw ideale medewerker: een gelukkige mens  Iedereen is anders, hoe mogen we jou leren kennen.

 

Graag meer info?

Onze Kennisjobs medewerkers staan paraat om de voordelen van een samenwerking met Kennisjobs toe te lichten. Contacteer ons vandaag nog via onze kantoren voor een afspraak.  Onze familiale en persoonlijke aanpak staat hierbij centraal.