Ga naar de inhoud

Onze missie

Bij Kennisjobs pakken we het graag anders aan.  Wij willen jou écht leren kennen.

Kennisjobs werd in 2016 in Waregem opgericht met 1 missie: een uitzendselectiekantoor uitbouwen waarbij de mens weer centraal staat. Bij Kennisjobs ben je niet zomaar een nummer, maar willen we kandidaten écht leren kennen. Deze aanpak bleek een schot in de roos, want in 2018 werden onze kantoren in Oudenaarde en Deinze geopend. De locaties Gent, Kortrijk, Roeselare, Lokeren en Ieper volgden al snel, samen hebben we nu 14 kantoren.  Ons Support Center is sinds 2020 in Sint-Denijs-Westrem gevestigd.

Als nieuwe speler werkt Kennisjobs vanuit de kandidaat.  We willen onze kandidaten veel beter kennen dan gangbaar is op de markt.  Vandaar: Wij kennen elkaar.  We kijken verder dan het CV en zoeken naar de waarden die een kandidaat motiveren in het leven en in het werk. Eens goed kennisgemaakt met de kandidaat, stellen wij die waardevolle kandidaten voor aan onze klanten. Zo wordt de perfecte tandem gevormd.

Een nieuwe job?
Je hoort nog 
van ons!

En dan blijft
het wekenlang
stil ...

Bij Kennisjobs
begrijpen we hoe 
vervelend dat is.

Daarom maken
we geen loze
beloftes.
Kom snel eens
langs voor een
écht gesprek.

Aangenaam, tasje koffie? Of liever thee?

Kennisjobs, wij kennen elkaar.

Kennisjobs, wij kennen elkaar.

 

Kennisjobs is jouw partner in Oost- en West-Vlaanderen voor jobs met ambitie op vast werk.  Het is voor ons belangrijk om onze kandidaten en klanten goed te leren kennen.  Dit is onze ervaring en onze kwaliteit.  Zo kunnen wij zorgen voor geschikte matches in de sectoren techniek, bouw, logistiek en office.