Ga naar de inhoud

Onze missie

Bij Kennisjobs pakken we het graag anders aan.  Wij willen jou écht leren kennen.

Kennisjobs werd in 2016 opgericht met 1 missie: een uitzendselectiekantoor uitbouwen waarbij de mens weer centraal staat. Bij Kennisjobs ben je niet zomaar een nummer, maar willen we kandidaten écht leren kennen. Deze aanpak bleek een schot in de roos, want in 2018 werden onze kantoren in Oudenaarde en Deinze geopend. De locaties Gent, Kortrijk, Roeselare, Izegem, Lokeren, Aalst, Sint-Niklaas en Ieper volgden al snel, samen hebben we nu 14 kantoren. Ons support center is sinds 2020 in Sint-Denijs-Westrem gevestigd.

Als nieuwe speler werkt Kennisjobs vanuit de kandidaat.  We willen onze kandidaten veel beter kennen dan gangbaar is op de markt.  Vandaar: Wij kennen elkaar.  We kijken verder dan het CV en zoeken naar de waarden die een kandidaat motiveren in het leven en in het werk. Eens goed kennisgemaakt met de kandidaat, stellen wij die waardevolle kandidaten voor aan onze klanten. Zo wordt de perfecte tandem gevormd.

Een nieuwe job?
Je hoort nog 
van ons!

En dan blijft
het wekenlang
stil ...

Bij Kennisjobs
begrijpen we hoe 
vervelend dat is.

Daarom maken
we geen loze
beloftes.
Kom snel eens
langs voor een
écht gesprek.

Aangenaam, tasje koffie? Of liever thee?

Ambitie op vast werk - Kennisjobs

Ambitie op vast werk

We werken in het segment optie vast omdat we geloven dat een langdurige relatie tussen kandidaat en bedrijf het meest voldoening geeft voor beiden.  We zoeken steeds de lange termijn.  Het is niet voor eventjes, we doen alle moeite om je te kennen en met je mee te groeien.  We willen een samenwerking die evolueert, sterker en sterker wordt, en bloeit.

Kennisjobs gelooft in specialisatie zodat onze medewerkers veel beter de talenten van hun kandidaten en bedrijven leren kennen.  Wanneer u gebeld wordt, zult u telkens de specialist van uw bedrijfstak aan de lijn hebben.  Wij zijn nu reeds actief in de sectoren Construct, Industry en Office. 

Ambitie op vast werk - Kennisjobs

 

Uitzendselectiebedrijf

Kennisjobs is een uitzendselectie bedrijf.  Wij bieden de klant de voordelen aan van een gedegen selectie - Wij kennen elkaar. - met de voordelen van de flexibiliteit van een uitzend bedrijf.

Ambitie op vast werk - Kennisjobs

 

Kennen jullie elkaar?

Dit concept om de kandidaat en de mens centraal te stellen, is zeer succesvol, gestart met één kantoor, telt Kennisjobs ondertussen reeds 14 kantoren, verspreid over Oost- en West-Vlaanderen.  Overtuigd van onze inspanningen, garanderen wij een nieuwe jobaanbieding en een nieuwe kandidaat wanneer de verwachting toch niet ingelost zou worden.  Kennen jullie elkaar?  Kandidaten met de juiste kennis en overeenkomende waarden kunnen snel uitgroeien tot jouw ideale medewerker: een gelukkige mens  Iedereen is anders, hoe mogen we jou leren kennen.

 

Graag meer info?

Onze Kennisjobs medewerkers staan paraat om de voordelen van een samenwerking met Kennisjobs toe te lichten. Contacteer ons vandaag nog via onze kantoren voor een afspraak met een kopje koffie.  Wij zijn niet de grootste, maar willen zeker de beste zijn, een familiale en persoonlijke aanpak staat hierbij centraal.